Het Nieuws

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
12 hours ago
Heisa, Heijen

Hee psttt! Heb je ons programma al gezien!πŸ₯³ Samen met Flabbergasted, SBS Sounds, Rockcoverband AR!E, Afslag 7, Die Original Maastaler, Rin ende Maes, CV De Wortelpin en vele anderen zetten wij het pinkster weekend weer op zn kop.πŸ’ͺ Dit wil je echt niet missen!😱 ... See MoreSee Less

Hee psttt! Heb je ons programma al gezien!πŸ₯³ Samen met Flabbergasted, SBS Sounds, Rockcoverband AR!E, Afslag 7, Die Original Maastaler, Rin ende Maes, CV De Wortelpin en vele anderen zetten wij het pinkster weekend weer op zn kop.πŸ’ͺ Dit wil je echt niet missen!😱
4 days ago
Heisa, Heijen

Wist je dat je je nog steeds kan aanmelden voor onze taarten bak wedstrijd!!!😱 Wie weet ben je wel een van de winnaars van een van onze te gekke prijzen.

Ben je ook zo gek op taart?πŸ₯§πŸ°πŸ§πŸŽ‚πŸͺ Maar niet zo goed in bakken? Dan kun je natuurlijk ook op 5 juni om 11.30 gewoon komen proeven!🍴

Aanmelden kan via een berichtje in messenger of een appje naar 06-22028049πŸ“ž
... See MoreSee Less

Wist je dat je je nog steeds kan aanmelden voor onze taarten bak wedstrijd!!!😱 Wie weet ben je wel een van de winnaars van een van onze te gekke prijzen.

Ben je ook zo gek op taart?πŸ₯§πŸ°πŸ§πŸŽ‚πŸͺ Maar niet zo goed in bakken? Dan kun je natuurlijk ook op 5 juni om 11.30 gewoon komen proeven!🍴

Aanmelden kan via een berichtje in messenger of een appje naar 06-22028049πŸ“ž
6 days ago
Heisa, Heijen

πŸ₯³Ook het mannenkoor Nej Hejs is aanwezig Tijdens Heisa!πŸ₯³

In 2013 vonden een aantal Heijense heren het jammer dat ze niet meer bij een koor konden zingen.

Enkelen van hen waren jarenlang lid geweest van een koor, maar dat was gestopt. Wat nu? Weer anderen vonden een tweede koor wel een uitdaging, vooral vanwege het aansprekende repertoir dat ze voor ogen hadden. Wat moderner, wat vlotter, zeg maar. Er werden wat heren benaderd en al snel kwam ook een dirigent in beeld. En nog wel een die zelf mee kon zingen, en zijn sporen op muzikaal gebied ruimschoots had verdiend. En dan bedoelen we: Steven Gerrits. De naam was nog wel even een puntje: we hebben immers al een dorpsblad genaamd: “Hejs Nejs”. Dat is dus even opletten.

Inmiddels zijn we bijna 9 jaar verder en heeft het koor een flinke reeks van optredens op zijn naam staan en wel bij de meest uiteenlopende gelegenheden. En steeds staat plezier in zingen op de voorgrond, terwijl de kwaliteit van het gebodene zeker niet uit het oog wordt verloren. Daar zorgt Steven dan ook wel voor! En… niet te vergeten de super gezellige repetities, natuurlijk.
... See MoreSee Less

πŸ₯³Ook het mannenkoor Nej Hejs is aanwezig Tijdens Heisa!πŸ₯³

In 2013 vonden een aantal Heijense heren het jammer dat ze niet meer bij een koor konden zingen. 

Enkelen van hen waren jarenlang lid geweest van een koor, maar dat was gestopt. Wat nu? Weer anderen vonden een tweede koor wel een uitdaging, vooral vanwege het aansprekende repertoir dat ze voor ogen hadden. Wat moderner, wat vlotter, zeg maar. Er werden wat heren benaderd en al snel kwam ook een dirigent in beeld. En nog wel een die zelf mee kon zingen, en zijn sporen op muzikaal gebied ruimschoots had verdiend. En dan bedoelen we: Steven Gerrits. De naam was nog wel even een puntje: we hebben immers al een dorpsblad genaamd: β€œHejs Nejs”. Dat is dus even opletten.

Inmiddels zijn we bijna 9 jaar verder en heeft  het koor een flinke reeks van optredens op zijn naam staan en wel bij de meest uiteenlopende gelegenheden. En steeds staat plezier in zingen op de voorgrond, terwijl de kwaliteit van het gebodene zeker niet uit het oog wordt verloren. Daar zorgt Steven dan ook wel voor! En… niet te vergeten de super gezellige repetities, natuurlijk.
2 weeks ago
Heisa, Heijen

Ook zo benieuwd wie er allemaal ons historische podium gaan betreden? πŸ€”Nou! Onder anderen Flabbergasted gaat op vrijdag 3 Juni het dak van onze tent afblazen! Zijn jullie er ook klaar voor?!? Deze DJ combinatie stond al op onder andere Dreamfields, Emporium, FestyLand,HockeyLoverz en 7th Sunday, πŸ’ͺπŸ’ͺ Hou onze Facebook in de gaten want deze week laten we jullie steeds meer weten over het programma!πŸ’ƒπŸ’ƒ #zinin ... See MoreSee Less

Ook zo benieuwd wie er allemaal ons historische podium gaan betreden? πŸ€”Nou! Onder anderen Flabbergasted  gaat op vrijdag 3 Juni het dak van onze tent afblazen! Zijn jullie er ook klaar voor?!? Deze DJ combinatie stond al op onder andere Dreamfields, Emporium, FestyLand,HockeyLoverz en 7th Sunday, πŸ’ͺπŸ’ͺ Hou onze Facebook in de gaten want deze week laten we jullie steeds meer weten over het programma!πŸ’ƒπŸ’ƒ #zinin

Comment on Facebook

Vanaf welke leeftijd? Voorheen was tienerdisco op vrijdagavond, toch?

2 weeks ago
Heisa, Heijen

Eindelijk het gaat door!
3-4-5 Juni Historische Heisafeesten in Heijen
750 jaar Heijen


Vrijdag 3 juni start van ons prachtige dorpsfeest waarin Heijen 750 jaar bestaat! We zullen deze dag omstreeks 10:00 uur beginnen met ons Historisch Kampement. Dit wordt verzorgd door Rin ende Maes en het Sint Dionysus Gilde Heijen. Denk hierbij aan verschillende kraampjes rondom het mooie Kasteel Huys Heijen. Voor iedereen is er vrije toegang over het terrein. Er wordt voor kinderen een programma ingericht waar zij verschillende historische activiteiten kunnen meemaken. Komt dat zien en kijk je ogen uit! Het programma duurt tot ongeveer 18:00 uur.

Vanaf 18:30 uur opent de feesttent voor de jeugd disco welke muzikaal wordt verzorgd door SBS Sounds! Dit programma duurt tot 21:00 uur. Vanaf deze tijd gaat de leeftijdscategorie omhoog, SBS Sounds draait nog even door en zal DJ Act Flabbergasted er een spetterende avond van te maken!
De tent sluit deze avond om 01:00 uur.

Zaterdag 4 Juni voor wie vrijdag 3 Juni de gezellige sfeer van vroeger gemist heeft is er op zaterdag en zondag natuurlijk ook nog een kans! Zaterdag om 10:00 uur opent de Heisa weer het Historisch Kampement. Hierbij zijn weer verschillende kraampjes, activiteiten, en oude ambachten te bewonderen. Van 10:00 tot 13:00 uur is er een videopresentatie over de geschiedenis van Heijen.

Vanaf 13:00 uur is het zeker aan te raden te komen kijken naar de bestorming van het kasteel door Rin ende Maes. Ons kasteel zal in een prachtige setting veranderen. Denk hierbij aan vuur, paarden, ridders en kanonnen! Van 14:00 tot 17:00 uur begint in de tent Die Original Maastaler prachtige muziek te spelen. Maar ook de Heijse Revue Groep heeft weer iets moois in petto!

Na 20:30 uur start zoals van ouds de feestavond in de tent! Partyband Afslag 7 gaat de tent op zijn grondvesten doen trillen! Los gaan doen we tot 01:00 uur. Hierna worden de deuren bij de Vrienden van Heijen geopend voor een afzakkertje!

Zondag 5 juni nadat we met zijn alle genoten hebben van een mooi feest in de tent op zaterdagavond, staan om 11:00 uur de ambachtslieden hun ambacht uit te voeren rondom Huys Heijen. Geef je ogen goed de kost, er valt van alles te bekijken en te proeven. Ook verschillende shows zullen opgevoerd worden door Rin ende Maes in samenwerking met het Sint Dionysus Gilde Heijen.

09:30 start de heilige mis in de Kerk van Heijen, muzikale ondersteuning door het gezinskoor en Fanfare EMM. Aan het einde van de mis om 10:45 uur starten we met een optocht vanaf de kerk door Heijen richting het kasteel. De optocht zal aangevuld worden door verschillende groepen. Onderweg zal de Fanfare een prachtige noot verzorgen!

Bij aankomst bij het kasteel staan alle historische baksels van Heijse bodem te schitteren! Deze zijn natuurlijk allemaal te proeven! Omstreeks 12:30 uur begint de slagwerkgroep met een live optreden! Om 14:00 uur wordt het kasteel Huys Heijen opnieuw bestormd door de ridders, paarden, kanonnen van Rin ende Maes.

Na dit spektakel heeft de Dansgarde een mooie dans ingestudeerd welke zij in de tent zullen vertonen, dit wil je niet missen! Rockband Arie zal hierna een muzikale middag weggeven, met voor ieder wat wils. Hopelijk zijn de weergoden ons weer goed gestemd en kunnen we samen met een drankje de Heisa om 20:00 uur historisch afsluiten!

Gemeente Gennep Heijen, Limburg, Netherlands Gemeente Bergen
... See MoreSee Less

4 weeks ago
Heisa, Heijen

Fijne Koningsdag allemaal!πŸŽ‰ ... See MoreSee Less

Fijne Koningsdag allemaal!πŸŽ‰
4 weeks ago
Heisa, Heijen

Pak een kop koffie... koekje er bij...

Even ontspannen met het laatste nieuws in het Hèjs Nèjs Heijrave;js Heijen.

Dit moet je toch echt even ge#zininhebben. #zinin
... See MoreSee Less

Pak een kop koffie... koekje er bij...

Even ontspannen met het laatste nieuws in het Hèjs Nèjs Heijen.

Dit moet je toch echt even gelezen hebben. #zinin
1 month ago
Heisa, Heijen

Een hele boel verenigingen gaan ons dit jaar weer helpen met het neerzetten van een uniek programma!πŸ₯³ En de danskanjers van de CV De Wortelpin zijn ook al druk bezig met de voorbereidingen voor hun optreden op 5 juni! πŸ’ƒπŸ’ƒWelke trotse papa's, mama's, opa's, oma's en andere familie mogen dit absoluut niet missen? ... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Melanie Hubbers - Jenneskens Loes Schuurmans Louise Pouwels José Kerkhoff-van Bree kijk ze stralen πŸ₯°

πŸ₯°

Load more